The worlds largest Booklets Collection

INFORMATIE

Afbeeldingen

 

Bijna alle boekjes worden afgebeeld. Door de thumb (miniatuurplaatje) aan te klikken, wordt de afbeelding vergroot. Het is niet mogelijk steeds de kaft en de zegelinhoud te tonen. We hebben een keuze moeten maken. Wilt u meer weten of zien, vraag het ons.

 

Grootste prijslijst van postzegelboekjes

 

We kunnen zonder overdrijving stellen dat Booklets International wereldwijd het grootste aanbod van postzegelboekjes heeft. En alles is op de website te vinden. Natuurlijk wisselt de voorraad en is niet steeds alles in voorraad. Wanneer een boekje uitverkocht raakt, is het op de website niet meer zichtbaar. U kunt ons overigens altijd vragen naar niet genoemde boekjes te zoeken. Mancolijsten zijn dus welkom.

De omschrijving in de catalogus is hoofdzakelijk Engelstalig. We nemen aan dat het voor Nederlandse verzamelaars geen al te groot bezwaar is. En anders maar even gebeld of geschreven.

 

Actueel

 

We proberen onze website dagelijks aan te passen met nieuwe uitgiften en nieuwe aanbiedingen. Door de functionaliteit FEED kunt u zich abonneren op nieuws over aanvullingen. Op www.twitter.com/stampbooklet leest u de allerlaatste nieuwtjes, aanvullingen en commentaren. U kunt ook zelf reageren.

 

Nummering

 

We gebruiken zoveel mogelijk de catalogusnummers van Stanley Gibbons (Groot-Brittannië, Australië, Canada, Ierland en andere Gemenebestlanden), Yvert (Frankrijk), Michel (Duitsland, Zwitserland, Europa), NVPH (Nederland), Scott (USA), Facit (Skandinavië) en sommige andere. En waar we niet beschikken over goede catalogi, nummeren we zelf.

Voor oude boekjes grijpen we soms terug naar de aloude Rogers "Postal Booklet Catalogue" (1947), en voor specialisering naar de "World Booklet Catalogue"(1985-1997) van Postaumaat.

.